Huurovereenkomst

Als u een woning of andere ruimte van ons huurt, tekent u een huurovereenkomst. In de huurovereenkomst staan onder andere het gehuurde, de namen van de huurders, de huurprijs, het moment van huurbetaling en de geldende huurvoorwaarden (rechten en plichten voor u als huurder en voor ons als verhuurder).

In onderstaande video vertellen wij u stapsgewijs hoe de ondertekening van uw huurovereenkomst en de verhuizing naar uw huurwoning in zijn werk gaan,

Let op: aan de linkerkant van de video vindt u knoppen. Met de eerste knop kunt u naar het voorgaande onderwerp om dat nog een keer te bekijken. Met de tweede knop kunt u een fragment uit de video nogmaals bekijken. Met de derde knop kunt u een fragment uit de video vooruit klikken. En tot slot kunt u met de vierde knop naar het begin van de video.

Veel gevraagd over Huurovereenkomst

Wat kan ik doen als mijn tijdelijk contract verloopt?

Algemeen

Een tijdelijk contract loopt vanzelf af. Cazas Wonen geeft 2 maanden van tevoren aan wanneer uw contract ten einde loopt. Nadat het contract is afgelopen is er geen mogelijkheid tot verlenging. U dient zelf nieuwe woonruimte te zoeken. Onderstaand leest u enkele tips die wellicht van pas kunnen komen. 

Tips wanneer u dringend (tijdelijke) woonruimte nodig heeft

Kan ik een kopie ontvangen van mijn huurcontract?

Algemeen

Ja, dit kunt u ontvangen. Wij versturen het per post of per e-mail.

Op het kantoor in Woerden kunt u het ook aan de balie afhalen. Neemt u dan een legitimatiebewijs mee. 

Zijn mijn bewijsstukken goed binnengekomen?

Algemeen

Heeft u uw documenten in uw Woningnet account toegevoegd? Onder het kopje 'Mijn documenten' ziet u uw documenten terug. 

Wanneer documenten verstuurt zijn naar krijgt u automatisch een ontvangsbevestiging. Als u deze heeft gekregen, dan zijn uw documenten goed ontvangen.