Huurovereenkomst

Als u een woning of andere ruimte van ons huurt, tekent u een huurovereenkomst. In de huurovereenkomst staan onder andere het gehuurde, de namen van de huurders, de huurprijs, het moment van huurbetaling en de geldende huurvoorwaarden (rechten en plichten voor u als huurder en voor ons als verhuurder).

In onderstaande video vertellen wij u stapsgewijs hoe de ondertekening van uw huurovereenkomst en de verhuizing naar uw huurwoning in zijn werk gaan,

Let op: aan de linkerkant van de video vindt u knoppen. Met de eerste knop kunt u naar het voorgaande onderwerp om dat nog een keer te bekijken. Met de tweede knop kunt u een fragment uit de video nogmaals bekijken. Met de derde knop kunt u een fragment uit de video vooruit klikken. En tot slot kunt u met de vierde knop naar het begin van de video.

Veel gevraagd over Huurovereenkomst

Kan ik een kopie ontvangen van mijn huurcontract?

Algemeen

Ja, dit kunt u ontvangen. Wij versturen het per post of per e-mail.

Op het kantoor in Woerden kunt u het ook aan de balie afhalen. Neemt u dan een legitimatiebewijs mee. 

Wat kan ik doen als mijn tijdelijk contract verloopt?

Algemeen

Een tijdelijk contract loopt vanzelf af. Cazas Wonen geeft 2 maanden van tevoren aan wanneer uw contract ten einde loopt. Nadat het contract is afgelopen is er geen mogelijkheid tot verlenging. U dient zelf nieuwe woonruimte te zoeken. Onderstaand leest u enkele tips die wellicht van pas kunnen komen. 

Tips wanneer u dringend (tijdelijke) woonruimte nodig heeft

Zijn mijn bewijsstukken goed binnengekomen?

Algemeen

Heeft u uw documenten in uw Woningnet account toegevoegd? Onder het kopje 'Documenten' ziet u uw documenten terug. 

Wanneer documenten verstuurt zijn naar krijgt u automatisch een ontvangstbevestiging. Als u deze heeft gekregen, dan zijn uw documenten goed ontvangen.