Betalingsregeling

Het is vervelend als u de huur niet op tijd kunt betalen. Bovendien is het vaak niet makkelijk om een huurachterstand in te lopen. Daarom is het belangrijk voor u en ons dat u op tijd betaalt. Lukt het toch een keer niet, neem dan direct contact op met de medewerker huurincasso van Cazas Wonen via Betaalafspraak maken.

U kunt zelf ook een aanvraag voor een betalingsregeling bij ons indienen via: Betalingsregeling treffen

Veel gevraagd over Betalingsregeling

Kan ik een betalingsregeling krijgen voor de huur van mijn woning?

Algemeen

Wij hebben de volgende 'spelregels' voor het treffen van een betalingsregeling:

  • U kunt geen betalingsregeling treffen als u die in de afgelopen 12 maanden al gehad heeft, of een dossier heeft gehad bij de deurwaarder in die periode.
  • U kunt geen regeling treffen via ons als u een dossier heeft bij de deurwaarder. In dat geval kunt u de deurwaarder bellen voor de mogelijkheden.
  • Alle betalingen, ook de lopende huur, moeten vanaf nu tijdig gedaan worden.
  • Via de website kunnen alleen regelingen aangevraagd worden in drie tot zes termijnen, voor een huurachterstand van maximaal € 1.200,-.
  • Als u minder dan een jaar bij ons huurt is een betalingsregeling in principe niet mogelijk. Neemt u dan bij betalingsproblemen telefonisch contact met ons op. 

Heeft u vragen of wilt u een betalingsregeling treffen? Vraag dit aan via Betaalafspraak maken of maak een afspraak via Betaalafspraak maken.

Kan ik een betalingsregeling treffen voor de afrekening van bijvoorbeeld servicekosten of bij verhuizing?

Algemeen

Ja, u kunt een betalingsregeling treffen. Wij proberen altijd een betaalafspraak op maat voor u te regelen. Vraag uw betalingsregeling aan via: Betalingsregeling treffen,

Of maak een afspraak met ons via Betaalafspraak maken

Kan ik een betalingsregeling krijgen voor de huur van mijn garage?

Algemeen

Nee, voor garages treffen wij geen betalingsregeling.