Huurachterstand

Het is vervelend als u de huur niet op tijd kunt betalen. Bovendien is het vaak niet makkelijk om een eenmaal opgelopen huurachterstand af te lossen. Daarom is het belangrijk voor u en ons dat u op tijd betaalt. Lukt het toch een keer niet, laat de achterstand dan niet liggen, maar neem direct contact op met de medewerker Huurincasso van Cazas Wonen.

Samen kunnen we bepalen wat voor u de beste oplossing is om de huurachterstand zo snel mogelijk af te lossen. Maak hiervoor een afspraak met ons via Betaalafspraak maken.
U kunt ook zelf een betaalregeling met ons afspreken, vraag dit aan via Betalingsregeling treffen.

Onze medewerkers kunnen u ook doorverwijzen naar een betrouwbare financiële instelling of (schuld-)hulpverlener. Een deskundige kan u niet alleen bijstaan bij het oplossen van eventuele financiële problemen, maar ook bij het op een rijtje zetten van uw inkomsten- en uitgavenpatroon.

Voorkom problemen en neem contact op
In enkele gemeenten heeft Cazas Wonen afspraken gemaakt met de gemeente om informatie over schulden van huurders te delen. Het doel hiervan is om de Schuldhulpverlening te verbeteren en te voorkomen dat u verder in de problemen komt. In de gemeente Utrecht en in de gemeente Woerden is het mogelijk dat de gemeente of een wijk- of buurtteam contact met u opneemt. Het is niet verstandig om te wachten totdat u bezoek krijgt, u kunt het beste zelf contact met ons opnemen als u de huur niet op tijd kunt betalen.

Veel gevraagd over Huurachterstand

Wat is mijn huurachterstand?

Algemeen

Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 0880129000 of via WhatsApp.
U kunt dit nog sneller regelen door in te loggen op uw account bij 'Mijn Cazas Wonen'. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via deze link.

Als uw vordering bij een deurwaarder loopt kunt u het beste de desbetreffende deurwaarder bellen om te vragen wat uw saldo is.

Wat als ik de huur niet meer kan betalen?

Algemeen

Neem dan contact op met Cazas Wonen via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 0880129000 of via WhatsApp.
We kunnen samen kijken naar een oplossing.

Voor tips en advies kunt u ook de informatie van het Nibud bekijken:
Nibud geldkrant
Nibud special

 

 

Mijn woning wordt (mogelijk) ontruimd. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt contact opnemen met ons via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 0880129000 of via WhatsApp. Wij helpen u dan verder.

Ik wil graag weten hoeveel termijnen er nog openstaan van mijn betalingsregeling. Weten jullie dit?

Algemeen

Neemt u hiervoor contact op met ons via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 0880129000 of via WhatsApp. Wij kunnen dit voor u nakijken. U kunt dit nog sneller regelen door in te loggen op uw account bij 'Mijn Cazas Wonen'. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via deze link.