Serviceabonnement

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, een keukenkastje dat scheef hangt. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Met een serviceabonnement besteedt u een deel van het klein onderhoud voor eengezinswoning € 6,34 per maand en een meergezinswoning € 5,03 per maand (prijspeil 2023)  aan ons uit. 

Om u aan te melden voor het Serviceabonnement en/of het Glasfonds, klik dan op deze link: Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement.

Op deze pagina leest u meer over het service abonnement. 

Veel gevraagd over Serviceabonnement

Ik heb last van wespen. Doet Cazas Wonen hier iets aan?

Algemeen

Bevindt het wespennest zich in of aan de woning of in algemene ruimtes, in een schuur of berging? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 0880129000 of via WhatsApp. De ongediertebestrijder zal wespen doden, maar verwijderd niet het wespennest.

Wanneer wespennesten zich in de tuin of woonomgeving bevinden, dan doet Cazas Wonen er niks aan. Dit is aan uzelf om te (laten) bestrijden en bekostigen.

 

Wat zijn de kosten voor een serviceabonnement en het glasfonds?

Algemeen

De kosten voor een Serviceabonnement zijn voor een eengezinswoning € 6,34 per maand en een meergezinswoning € 5,03 per maand (prijspeil 2023).
Daarnaast kunt u kiezen voor het Glasfonds. De kosten hiervoor zijn € 1,50 per maand (prijspeil 2023).

Meer informatie leest u hier: Brochure Service Abonnement en Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement.

Wat houdt een serviceabonnement in?

Algemeen

Dit houdt in dat Cazas Wonen klein onderhoud doet voor de huurder, waarvan eigenlijk de bedoeling is dat de huurder deze zelf uitvoert. Dit kan hij afkopen door een serviceabonnement af te sluiten. Als huurder kunt u kiezen of u het huurdersonderhoud zelf uitvoert of door Cazas Wonen laat doen. U betaalt hier een klein maandelijks bedrag voor: eengezinswoning € 6,34 per maand en een meergezinswoning € 5,03 per maand (prijspeil 2023). Het abonnementsgeld wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd en kan jaarlijks worden aangepast. Na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar.Voor alle kleine herstelwerkzaamheden kunt u een beroep doen op het serviceabonnement. U bent niet verplicht een serviceabonnement af te sluiten.

Onderhoudsbeurt
Oud Provides huurders kunnen nog tot 1 maart 2025 een onderhoudsbeurt aanvragen. 

Meer informatie kunt u lezen in de Brochure Service Abonnement. Om u aan te melden voor het Serviceabonnement kunt u gebruik maken van de volgende link: Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement.

Waarom betaal ik voor een serviceabonnement en het glasfonds?

Algemeen

U betaalt voor een serviceabonnement, omdat diverse kleine reparaties in de woning dan kostenloos worden uitgevoerd. En u betaalt voor het glasfonds als u wilt dat uw ruiten worden gerepareerd bij glasschade. 

Meer informatie kunt u lezen in de Brochure Service Abonnement. Om u aan te melden voor het Serviceabonnement of het Glasfonds kunt u gebruik maken van de volgende link: Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement.

Ik wil mijn serviceabonnement of glasfonds opzeggen. Hoe doe ik dit?

Algemeen

Stuurt u ons een e-mail met daarin de datum van opzegging naar info@cazaswonen.nl. Er geldt één maand opzegtermijn, bij voorkeur per de 1e van de maand.

Het afsluiten van het serviceabonnement of uw lidmaatschap voor het glasfonds doet u minimaal voor de periode van één jaar. Na dit jaar kan maandelijks worden opgezegd. Het serviceabonnement en lidmaatschap voor het glasfonds wordt stilzwijgend verlengd.