Ongedierte

Ongedierte betreft dieren die niet gewenst zijn op een bepaalde plaats, een bepaald tijdstip of in een bepaalde hoeveelheid. Over het algemeen moet u het ongedierte zelf bestrijden, in sommige gevallen kan Cazas Wonen te hulp schieten. Onderstaand staat meer informatie over ongedierte.

Veel gevraagd over Ongedierte

Ik heb last van ongedierte. Komt Cazas Wonen hiervoor langs?

Algemeen

Voor het bestrijden van muizen, ratten, gewone mieren, mollen, muggen, vlooien en wandluizen komen we niet. Deze kunt u zelf (laten) bestrijden. 
Vleermuizen, bijen en hommels zijn een beschermde diersoort, deze mogen niet bestreden worden. 

Voor het bestrijden van vogelmijt, kakkerlakken, faraomieren, houtworm, kelderzwammen en wespennesten in of aan het woongebouw/de woning (of in schuur, berging en algemene ruimtes in een wooncomplex) komen wij langs. U kunt uw melding doorgeven via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

Als het ongedierte in de tuin zit (bijvoorbeeld in een boom), dan komen wij niet langs, maar kunt u dit zelf (laten) bestrijden.

Ik heb last van wespen. Doet Cazas Wonen hier iets aan?

Algemeen

Bevindt het wespennest zich in of aan de woning of in algemene ruimtes, in een schuur of berging? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@cazaswonen.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

Wanneer wespennesten zich in de tuin of woonomgeving bevinden, dan doet Cazas Wonen er niks aan. Dit is aan uzelf om te (laten) bestrijden en bekostigen.