Cazas Wonen zoekt huurders voor een gemengd woonproject in Mijdrecht

Midden in Mijdrecht, op de Stationslocatie, realiseert Cazas Wonen, samen met het Leger des Heils en Amerpoort, een gemengd woonproject met 35 sociale huurwoningen. Woningen voor reguliere huurders en voor mensen die doorstromen naar zelfstandig wonen, vanuit een woonvoorziening van het Leger des Heils, Amerpoort of het COA. Van de huurders wordt verwacht dat zij een ‘goede buur’ zijn. Als bewonersgroep houden alle huurders onderling contact en ondernemen ze samen activiteiten. Daarvoor is het eerste jaar ook een gemeenschappelijke woonkamer beschikbaar. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2023. 

Complex Stationslocatie Mijdrecht 
Het complex Stationslocatie telt 35 woningen; 21 tweekamerappartementen en 14 driekamerappartementen. Alle woningen zijn gelijkvloers en voorzien van een tuin of een balkon.  

Cazas Wonnen zoekt actieve bewoners 
Cazas Wonen zoekt voor dit complex gemotiveerde mensen die een goede buur willen zijn. Wil jij je inzetten voor je buren in een kleinschalig wooncomplex? Heb jij oog voor je omgeving en organiseer jij graag diverse activiteiten? Vind jij het belangrijk er met je buren voor te zorgen dat iedereen prettig kan wonen? Reageer dan vanaf 19 oktober 2022 via WoningNet op het project! Naast de eisen die worden gesteld aan passendheid en inkomen, vindt de selectie plaats op basis van motivatie. Daarbij wordt gekeken naar je motivatie om juist hier te wonen en wat je wil bijdragen aan dit woonconcept.  

Meer informatie over het project? Klik hier>  

Bij de foto: Een impressie van de nieuwbouw Stationslocatie die in het voorjaar 2023 wordt opgeleverd.  

(foto: Cazas Wonen)