Gratis energiemanagers uitlenen!

GroenWest start de samenwerking met de gemeente Utrecht en Energie-U. Schrikt u ook wel eens van uw energierekening en is het lastig die hoge kosten te verklaren? Of vindt u inzicht in uw energieverbruik belangrijk? Lees dan snel verder. In samenwerking met de gemeente Utrecht, de organisaties Energie-U* en Energiebox, mogen wij u namelijk energiemanagers uitlenen. Met een energiemanager krijgt u meer inzicht in uw energieverbruik, waardoor u bewustere en meer duurzame keuzes kunt maken. Kortom: u kunt er energie en dus ook geld mee besparen!

* Energie-U is een organisatie, die geen winst maakt. Zij komen geen energiecontract verkopen of vragen of je overstapt naar een andere energieleverancier.

Gratis Energiemanager

U kunt de energiemanager vooraf gratis aanvragen via de e-mail. U mag deze dan 3 tot 6 maanden lenen. Ook krijgt u gratis instructies. Wees er snel bij, want op = op.

Hoe kan ik de energiemanager aanvragen?

Op 13 september kunt u de energiemanager ophalen in Poortrijk van 16-18 uur staan we bij de poort tussen Dukaatlaan en Dukaatpad. Dit is het e­ mailadres waar u ons kunt bereiken: energiemanager@energie-u.nl

Op 20 september kunt u de energiemanager ophalen in De Meern van 16-17 uur staan we op de hoek van Zonstraat en Prinses Beatrixlaan en van 17-18 uur staan we bij de Zeilmakerslaan 54. Dit is het e- mailadres waar u ons kunt bereiken: energiemanager@energie-u.nl

Online workshop over de Energiemanager

Op dinsdagavond 11 oktober van 20-21 uur organiseren we een online workshop over de Energiemanager en hoe u energie kunt besparen met de energiemanager. U kunt u opgeven voor de workshop door een e-mail te sturen naar energiemanager@energie-u.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Slimmer met je Energie • Effectief energie besparen.