Welkom op onze nieuwe website

Vanaf 1 januari 2022 zijn GroenWest en Provides gefuseerd. Onze nieuwe naam is Cazas Wonen. Je komt onze nieuwe naam steeds vaker tegen. 

Hoe bereik je ons?
We zijn vanaf maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur op ons telefoonnummer: 088 012 9000. 

Nieuwe website
Je bent nu op onze nieuwe website, we werken er hard aan om de website zo goed mogelijk te laten werken.. Het kan zijn dat onze dienstverlening anders is dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. 

Online reparatieverzoek indienen
Vanaf nu dien je alle reparatieverzoeken online in via onze website. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bellen kan ook via 088 - 012 90 00 of stuur een e-mail naar info@cazaswonen.nl. In de flyer lees stap-voor-stap hoe je een reparatieverzoek online indient.

Inlog voor 'Mijn Cazas Wonen'?
Had je een 'Mijn GroenWest' inlog? Dan gebruik je dezelfde inloggegevens om in te loggen op 'Mijn Cazas Wonen'. Had je een "Mijn Provides" inlog? Maak dan nu een nieuw account aan op www.cazaswonen.nl.

Hoe maak ik een 'Mijn Cazas Wonen' account aan?
Bij deze brief vind je een uitleg. Hierin staat stap-voor-stap beschreven hoe je een account aanmaakt. Heb je een account aangemaakt dan dien je snel en gemakkelijk een reparatieverzoek in en maak je een afspraak met de monteur op het tijdstip dat het beste uitkomt. Op 'Mijn Cazas Wonen' wijzig je ook gemakkelijk je gegevens en kan je je facturen inzien.