24 levensloopbestendige appartementen opgeleverd in Mijdrecht

Op 20 april heeft Bébouw Midreth, onderdeel van VolkerWessels, vierentwintig sociale huurappartementen aan de Gosewijn van Aemstelstraat opgeleverd aan woningcorporatie Cazas Wonen. Half april hebben de huurders hun sleutel ontvangen.

Levensloopbestendig en energieneutraal
Alle appartementen zijn levensloopbestendig, ofwel geschikt voor senioren en voor wie zorg aan huis nodig heeft. De driekamer appartementen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en zijn uiteraard gasloos.

“Ik durf gerust te zeggen dat wij een trotse bezitter zijn; met blije bewoners heb ik gemerkt. De bewoners laten elders in de stad woningen achter die zeer geschikt zijn voor gezinnen zodat er – een beetje – doorstroming ontstaat. Dat is in onze ogen de grootste winst”,  zei Saar Spanjaard. directeur-bestuurder Cazas Wonen, bij de overhandiging  van de symbolische sleutel van het complex door Ralf Dressel, directeur van bouwer Bébouw Midreth.

“We zijn er trots op dat we met dit plan duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen realiseren voor de bewoners in onze vestigingsplaats De Ronde Venen. En het mooie is dat we op dit moment bezig zijn met de bouw van nog eens 21 huurappartementen voor Cazas Wonen in de Prins Bernhardlaan. De 45 appartementen zijn een mooie toevoeging aan de woningvoorraad in Mijdrecht”, aldus Ralf Dressel.

Het gebouw, met veel groen eromheen, heeft drie woonlagen en is voorzien van een lift. Het appartementen complex ligt op een bijzondere locatie, tegen de dijk. Het centrum van Mijdrecht is op loopafstand.

Bij de foto: Ralf Dressel, directeur van bouwer Bébouw Midreth en Saar Spanjaard van Cazas Wonen bij de sleuteloverdracht aan Gosewijn van Aemstelstraat.